Design.hu cikk

Szerző: 
2016.04.28.
LeVary Bag Design - Fotó: Miklovicz AndreaCsizmadia Anita

A LeVary márkanév franciául változót jelent, ami jól kifejezi a Hegymegi Gabriella által megálmodott egyedi design táskák egyik fontos ismérvét, a variálhatóságot és sokszínűséget.

Levary bag design- színes táskák Hegymegi Gabitól - Fotó: Miklovicz AndreaCsizmadia Anita

Gabi eleinte csak egyedi megrendelésre készített táskákat, aztán ezekből forrta ki magát az első kollekció néhány évvel ezelőtt. Táskáival rendszeresen találkozhatunk a WAMP és a DIP design vásárokon, valamint megtalálhatjuk őket a Paloma egyik üzletében is.

LeVary Bag Design

A gondosan megkomponált színekkel játszó, letisztult formavilágú táskák anyaga legtöbbször bőr, amit Gabi időnként textillel kombinál. „Szeretem a különböző színű és struktúrájú anyagokat társítani, azt gondolom ez az egyik erősségem, és meghatározó eleme a márkámnak” – mondja a tervező.

LeVary Bag Design

A LeVary táskák között találunk különleges alkalmakkor és a hétköznapok során is nagyszerűen viselhető darabokat – ráadásul és nem utolsó sorban elérhető áron. Gabi nagy hangsúlyt fektet emellett a praktikumra is: sok zsebbel és rekesszel látja el, esetenként több darabból összeállítható, a kedvünknek és az alkalomnak megfelelően variálható alkotásait.

Zip-up kollekció - Fotó: Levary Bag Design
Verona kollekció - Fotó: Levary Bag Design

„Szinte minden inspirál, egy érzés például azonnal színekben, táskaformákban jelenik meg bennem. Egy természeti jelenség, egy természet adta élmény sokkalta több ihletet nyújt számomra, mint a külföldi táskatrendek böngészése” – vallja az alkotó.

LeVary Bag Design

És hogy kinek ajánljuk? Leginkább azoknak, akik értékelik a kézzel készült, egyedi darabokat, hiszen a LeVary táskák kisszériában készülnek (egy színből maximum egy vagy két darab). A tervező szavaival: „Azoknak az igényes nőknek készítem a kollekcióimat, akik fel merik vállalni színes egyéniségüket a külvilág felé, akik igénylik a megújulást a folyamatos fejlődés által.”

LeVary Bag Design
LeVary Bag Design
LeVary Bag Design

https://www.facebook.com/levarybag/