Rólunk

Köszöntelek a LEVARY világában, ahol minden a táskákról szól, ahol a kis világom tükröződését láthatod,a szeretettel, odafigyeléssel készített darabokban.

Hegymegi Gabi vagyok, a Levary bag design tervezője.A Magyar Divat Intézetben tanultam a modellezést, a bőrrel csak később kezdtem el foglalkozni.Mikor megvettem az első bőrvarrógépemet, potyogtak a könnyeim…tudtam, hogy hazaértem!  Nagyon szeretem a különböző struktúrájú anyagokat egymással ötvözni, velük harmóniát létrehozni, ezért a kollekcióimban a bőr és a textil is megjelenik. Intuitív ember vagyok, imádom a tervezést és a készítést is! Boldogságból alkotok! Mivel az, hogy milyen táskát hordunk, megmutat az egyéniségünkből egy darabot, ezért is gondolom, hogy a táska fontos kiegészítő, egy nő számára. Mai rohanó, változó világunkban az is elsődleges, hogy egy táska jól variálható legyen. Erre mindig odafigyelek a tervezéskor, és ezért is lett a márka neve Levary, mely franciául változót, variálhatót jelent.

Mivel kézműves design terméket készítek, mindig boldog vagyok, mikor egy vásárlómat megkérdezve, milyen használni a táskát, ezt válaszolja: „Még csak simogatom…”

 

 

 

 

 

Honlap készítés